кадър Нова телевизия Редактор: Нищо не се променило от средните векове и

...
кадър Нова телевизия Редактор: Нищо не се променило от средните векове и
Коментари Харесай

Икономистът Любомир Дацов за пандемията: Нищо не се е променило от Средновековиено

кадър Нова телевизия 

Редактор: 

Нищо не се трансформирало от междинните епохи и Черната чума във връзка с оправянето с пандемията. Ефективните ограничения за прекъсване на болестта са същите – носене на маска, хигиената и почитание на персоналното пространство на публични места, това сподели в предаването „ Пресечна точка ” по Нова телевизия икономистът Любомир Дацов. Той разяснява, че това, което е особеното в обстановката с ковид е ненапълно обвързвано с различен световен проблем – климатичните промени.

Според Дацов размразяването на безконечните ледове в територии като Сибир водят да възраждането на организми, за които нищо не знаем. „ Дори и този вирус да отмине, в бъдеще ще дойдат други ”, предвижда той. Той разяснява, че в България не е имало работеща тактика за справяне с пандемията  и даде образец с това, че у нас за разлика от другите страни възрастните хора даже не са били приоритет за имунизиране единствено допреди седмици.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР